Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g489g113kcal2g25.9g0g2.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g220g45kcal1.3g8.4g0.7g3.1g
Kurkku, tuore196g20kcal1.2g3.3g0.2g1.4g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki196g157kcal25.5g3.9g3.9g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g31g79kcal5g0.5g6.3g0g
Salaatti, jäävuori tuore98g10kcal1.1g0.8g0.2g1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g855kcal72.8g87.4g22.6g17.4g
Valittu annoskoko1250g428kcal36.4g43.7g11.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna625g214kcal18.2g21.9g5.7g4.4g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511