Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 498g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g306g505kcal61.2g0g30.6g0g
Voi 8.5g62kcal0.1g0g6.9g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)142g498kcal22.8g91.1g3.7g8.5g
Sipuli (kuorittu)46g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Chili paprika punainen11g4.3kcal0.2g1g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g121g133kcal9.7g16.9g1.2g9.7g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g93g231kcal17.6g0g20.3g0g
Korppujauho 11g39kcal1.1g8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3180kcal234.4g268g130g46.8g
Valittu annoskoko1250g1590kcal117.2g134g65g23.4g
Annoskoko puolitettuna625g795kcal58.6g67g32.5g11.7g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485