Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1072g300kcal6.4g63.8g2.1g26.8g
Oliiviöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Mustapippuri 4.3g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste161g631kcal53.1g0g45.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2094kcal120g130.8g119.4g55.8g
Valittu annoskoko1250g1047kcal60g65.4g59.7g27.9g
Annoskoko puolitettuna625g524kcal30g32.7g29.9g14g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922