Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee861g1051kcal180.9g0g34.5g0g
Osterikastike, Blue Dragon129g156kcal4.4g34.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 32g108kcal0g26.4g0g0.5g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.4g1.2g0.1g0.9g
Valkosipuli 8.6g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%215g345kcal5.8g5.8g32.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3356kcal384.4g139.2g134g3.2g
Valittu annoskoko1250g1678kcal192.2g69.6g67g1.6g
Annoskoko puolitettuna625g839kcal96.1g34.8g33.5g0.8g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312