Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 596g175kcal6.1g27.8g1.8g10.9g
Vesi, vesijohtovesi 229g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Ruokasuola jodioitu 3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 55g164kcal10.2g1.4g13.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 183g406kcal32.1g0g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1703kcal111.6g71.8g102.4g26.4g
Valittu annoskoko1250g852kcal55.8g35.9g51.2g13.2g
Annoskoko puolitettuna625g426kcal27.9g18g25.6g6.6g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946