Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 434g488kcal91.7g0g13g0g
Lanttu 260g75kcal2.6g12g0.8g4.7g
Sipuli 61g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 17g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 122g275kcal19.4g0.6g21.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)347g556kcal9.4g9.4g52.1g0g
Sinappi 8.7g11kcal0.4g1.2g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2884kcal251.4g57.8g177g12.4g
Valittu annoskoko1250g1442kcal125.7g28.9g88.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna625g721kcal62.9g14.5g44.3g3.1g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085