Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g1108g344kcal13.7g80.8g2.2g34.4g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g70g273kcal23g0g19.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton58g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1258kcal73.8g163.4g44g69g
Valittu annoskoko1250g629kcal36.9g81.7g22g34.5g
Annoskoko puolitettuna625g315kcal18.5g40.9g11g17.3g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646