Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha546g907kcal103.8g0g54.6g0g
Tomaattimurska 546g161kcal3.1g29g1.1g10.4g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 27g30kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g41g369kcal0g0g41g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g48kcal1.6g9.7g0.3g0.4g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3065kcal223.2g93g194.6g25.2g
Valittu annoskoko1250g1533kcal111.6g46.5g97.3g12.6g
Annoskoko puolitettuna625g766kcal55.8g23.3g48.7g6.3g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853