Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 453g481kcal18.1g87.8g4g7.9g
Hk, sininen lenkki 580g525g1208kcal52.5g33.1g94.6g1.1g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka226g79kcal6.3g10.6g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3561kcal155g267.4g202g19.6g
Valittu annoskoko1250g1780kcal77.5g133.7g101g9.8g
Annoskoko puolitettuna625g890kcal38.8g66.9g50.5g4.9g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876