Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 87g26kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 16g7.1kcal0.3g1.3g0g0.2g
Tomaattimurska 393g116kcal2.2g20.8g0.8g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 551g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 189g601kcal46g86.3g3.6g16.8g
Viinietikka 12g2.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1512kcal99.6g226.4g9.2g52.2g
Valittu annoskoko1250g756kcal49.8g113.2g4.6g26.1g
Annoskoko puolitettuna625g378kcal24.9g56.6g2.3g13.1g
Arvot/100g100g61kcal4g9.1g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954