Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi475g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.8g22kcal0.7g0.5g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha166g276kcal31.6g0g16.6g0g
Kaali, valkokaali569g120kcal6.8g19.4g1.1g12g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.1g7.4kcal0.6g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g864kcal80g44.4g39g25g
Valittu annoskoko1250g432kcal40g22.2g19.5g12.5g
Annoskoko puolitettuna625g216kcal20g11.1g9.8g6.3g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271