Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g18g0kcal0g0g0g0g
Vesi159g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 56g492kcal0g0g55.6g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)397g1231kcal67.5g214.4g11.5g51.6g
Ketsuppi, meira43g30kcal0.6g6.9g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g187g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Palvikinkku Wursti119g109kcal18.3g0.7g2.4g0g
Oltermanni, perinteinen87g315kcal21.8g0g25.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g12g31kcal3.2g0g2g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g159g79kcal1.6g19.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4695kcal232.4g503.4g197.8g110g
Valittu annoskoko1250g2348kcal116.2g251.7g98.9g55g
Annoskoko puolitettuna625g1174kcal58.1g125.9g49.5g27.5g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993