Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g446g290kcal7.1g67g0.4g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g313g297kcal62.5g0g5.3g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g179g143kcal0.9g12.5g10.7g1.8g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g92g133kcal15.1g1.4g7.8g0.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g20g15kcal0.4g2.9g0.2g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g2.2g1.3kcal0g0.2g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g6.7g22kcal0.7g3.3g0.7g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 179g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1802kcal173.4g174.6g50.2g5.2g
Valittu annoskoko1250g901kcal86.7g87.3g25.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna625g451kcal43.4g43.7g12.6g1.3g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449