Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 596g411kcal30.2g55.8g2.4g18.5g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Cashewpähkinä 72g411kcal14.3g13.5g33.2g2.5g
Mineraalisuola keskiarvo 4.8g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 477g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 24g211kcal0g0g23.9g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g4.8g19kcal2.4g1.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2142kcal95.6g149g119.6g44.4g
Valittu annoskoko1250g1071kcal47.8g74.5g59.8g22.2g
Annoskoko puolitettuna625g535kcal23.9g37.3g29.9g11.1g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928