Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g377g302kcal5.7g25.3g18.9g0g
Munakoiso 302g68kcal1.5g9.4g0.6g7.5g
Kesäkurpitsa zucchini 377g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Broccoli 200 g151g32kcal5g2.9g0.8g0g
Mineraalisuola keskiarvo 5.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 16g3.6kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Parmesaani (Joku), annos 30g9g35kcal2.2g0g3g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)11g81kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1178kcal33.4g94.6g67.8g21g
Valittu annoskoko1250g589kcal16.7g47.3g33.9g10.5g
Annoskoko puolitettuna625g295kcal8.4g23.7g17g5.3g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378