Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha553g917kcal105g0g55.2g0g
Sipuli 76g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 276g365kcal7.3g8.8g33.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)138g174kcal15.2g0.4g12.4g0g
Korppujauho 69g253kcal7.2g51.7g0.7g3.7g
Tomaatti, tuore138g28kcal0.8g5.2g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3521kcal272.8g139.4g204g13.8g
Valittu annoskoko1250g1760kcal136.4g69.7g102g6.9g
Annoskoko puolitettuna625g880kcal68.2g34.9g51g3.5g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425