Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 786g308kcal8g55.3g1.6g20g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g118g224kcal2.9g4.1g21.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g126g352kcal23.9g0g27.7g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras24g63kcal2g12.1g0.2g3.2g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g197g144kcal15.7g15.7g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2181kcal105g174.4g105.4g46.4g
Valittu annoskoko1250g1091kcal52.5g87.2g52.7g23.2g
Annoskoko puolitettuna625g545kcal26.3g43.6g26.4g11.6g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154