Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 172g174kcal2.2g8.4g14.1g3g
Linssi, vihreä, go green366g1236kcal106.1g208.5g3.7g111.6g
Kikherne (Gogreen), annos 100g366g384kcal29.3g51.2g7.3g36.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g183g51kcal1.1g10.9g0.4g4.6g
Rypsiöljy 32g285kcal0g0g32.3g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g108g124kcal6.5g5.4g8.6g0g
Kasvisliemikuutio 24g72kcal2.2g3.2g5.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4653kcal294.8g575.2g144g312.4g
Valittu annoskoko1250g2327kcal147.4g287.6g72g156.2g
Annoskoko puolitettuna625g1163kcal73.7g143.8g36g78.1g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506