Kebab

Pippurit voi korvata pippurisekoituksella (20g).

Vaivaa taikinaa koneella 2x15min.

Lopuksi nuiji nyrkeillä, että tulee varmasti tiivis taikina.

Muotoile taikinasta ranteen paksuinen pötkö, kiedo tiukkaan kaksinkertaisen folion sisään.

Tökkää veitsen kärjellä muutama pieni reikä folioon, että rasvat pääsevät paiston aikana ulos.

Paista 100 asteessa 3h15min -4h.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 850 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1177g1625kcal220.6g0g82.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 44g31kcal0.6g5g0.6g1.7g
Mustapippuri 15g41kcal1.6g5.6g0.5g3.9g
Valkopippuri 15g42kcal1.5g6.2g0.3g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3476kcal448.6g33.6g167.6g19g
Valittu annoskoko1250g1738kcal224.3g16.8g83.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna625g869kcal112.2g8.4g41.9g4.8g
Arvot/100g100g139kcal17.9g1.3g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395951