Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 361g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g7g0.2g2.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka361g40kcal4g4g0.7g3.6g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Seiti, pakasteena - Findus361g253kcal57.8g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g681kcal126.2g26.8g4.2g14.6g
Valittu annoskoko1250g340kcal63.1g13.4g2.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna625g170kcal31.6g6.7g1.1g3.7g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750