Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 210g170kcal3.3g35.4g0.1g6.3g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK168g286kcal25.2g4g18.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g76g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Paprika vihreä 42g8.9kcal0.4g1.1g0.1g0.8g
Omena, keskikokoinen 200g84g29kcal0.2g6g0.3g1.5g
Kasvisliemikuutio 9g28kcal0.9g1.2g2.2g0.1g
Vesi421g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g29g22kcal1.3g3.8g0.1g0g
Kesäkurpitsa210g36kcal0.8g5.3g1.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1250kcal66.4g133.2g45.4g21.8g
Valittu annoskoko1250g625kcal33.2g66.6g22.7g10.9g
Annoskoko puolitettuna625g313kcal16.6g33.3g11.4g5.5g
Arvot/100g100g50kcal2.7g5.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564