Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g1064g351kcal6.4g59.6g2.1g26.6g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)96g603kcal0g0g67g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 85g281kcal0.4g68.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2471kcal13.6g256.8g138.2g53.2g
Valittu annoskoko1250g1235kcal6.8g128.4g69.1g26.6g
Annoskoko puolitettuna625g618kcal3.4g64.2g34.6g13.3g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498