Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 486g370kcal9.1g75.3g1g4.9g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g208g302kcal31.3g0g20.2g0g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Rypsiöljy 6.9g61kcal0g0g6.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen347g115kcal11.5g17g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu125g158kcal13.8g0.4g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2053kcal133.4g192.8g79.2g12.4g
Valittu annoskoko1250g1026kcal66.7g96.4g39.6g6.2g
Annoskoko puolitettuna625g513kcal33.4g48.2g19.8g3.1g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479