Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g387g109kcal2.3g23.1g0.8g9.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka47g5.1kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu14g11kcal0.2g2.5g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.6g78kcal0g0g8.6g0g
Vesi689g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.6g22kcal1.1g1g1.5g0g
Mustapippuri 4.3g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g532kcal12.4g67.6g22.8g26.4g
Valittu annoskoko1250g266kcal6.2g33.8g11.4g13.2g
Annoskoko puolitettuna625g133kcal3.1g16.9g5.7g6.6g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265