Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto213g724kcal42.6g0g61.8g0g
Sipuli 142g43kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Parsakaali brokkoli 710g249kcal32.8g13.8g2.1g17.8g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)28g77kcal3.4g3.7g5.4g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g142g452kcal3.3g4.3g46.9g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3120kcal170g61.8g233.2g41g
Valittu annoskoko1250g1560kcal85g30.9g116.6g20.5g
Annoskoko puolitettuna625g780kcal42.5g15.5g58.3g10.3g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036