Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 599g234kcal6g40.7g1.6g11g
Mustikka metsä- 155g68kcal0.8g9.9g0.9g5.1g
Vadelma 124g51kcal1.2g5.1g1g4.6g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa134g67kcal0.9g14.8g0g0.7g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g31g99kcal0.3g24.2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 207g71kcal6.3g10.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1180kcal31g210g7.4g42.8g
Valittu annoskoko1250g590kcal15.5g105g3.7g21.4g
Annoskoko puolitettuna625g295kcal7.8g52.5g1.9g10.7g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384