Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 154g50kcal1g8.6g0.3g3.9g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1g
Purjosipuli 41g9kcal0.7g1g0.1g0.9g
Bataatti, kuorittu 154g125kcal2.4g26g0.1g4.6g
Lanttu 154g45kcal1.5g7.1g0.5g2.8g
Chili, vihreä, tuore 15g7kcal0.3g1.2g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1.1g1.5g2.7g0.2g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 41g71kcal3.1g0.9g6.2g0g
Vesi617g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g717kcal21.8g98.6g20g27.2g
Valittu annoskoko1250g358kcal10.9g49.3g10g13.6g
Annoskoko puolitettuna625g179kcal5.5g24.7g5g6.8g
Arvot/100g100g29kcal0.9g3.9g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855