Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 893g1818kcal159.8g0g132.1g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu22g23kcal1.8g3.6g0.1g0.5g
Kauralese 67g241kcal12.1g30.5g5.2g11.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 134g168kcal14.7g0.3g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4573kcal380.2g81.6g299.6g29g
Valittu annoskoko1250g2287kcal190.1g40.8g149.8g14.5g
Annoskoko puolitettuna625g1143kcal95.1g20.4g74.9g7.3g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098