Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 776g628kcal12.2g130.6g0.4g23.3g
Kesäkurpitsa zucchini 456g82kcal2.6g11.4g1.8g3.2g
Mineraalisuola keskiarvo 4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy13g118kcal0g0g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1656kcal29.6g284g31.2g53g
Valittu annoskoko1250g828kcal14.8g142g15.6g26.5g
Annoskoko puolitettuna625g414kcal7.4g71g7.8g13.3g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773