Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 889g161kcal5g22.2g3.6g6.2g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)318g64kcal1.9g11.1g1g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g93kcal0.1g0.1g10.2g0g
Timjami 2.5g7.2kcal0.2g0.7g0.2g0.9g
Mustapippuri, annos 1g2.5g5.8kcal0.3g1g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g25g24kcal0.3g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g708kcal15.6g79.4g30.2g14.2g
Valittu annoskoko1250g354kcal7.8g39.7g15.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna625g177kcal3.9g19.9g7.6g3.6g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181