Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)403g1411kcal52.4g278.2g10.1g12.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha403g669kcal76.6g0g40.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)403g343kcal4g14.1g28.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g40g12kcal0.4g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4871kcal266.8g587.8g157.4g24.2g
Valittu annoskoko1250g2436kcal133.4g293.9g78.7g12.1g
Annoskoko puolitettuna625g1218kcal66.7g147g39.4g6.1g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118