Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 777g588kcal14.5g119.8g1.6g7.8g
Kananmuna kuoreton 42g61kcal5.3g0.1g4.3g0g
Kauralese 19g70kcal3.5g8.9g1.5g3.4g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g267kcal7.9g54.4g0.9g2.7g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)124g152kcal2.7g33.8g0.4g1g
Kananmuna kuoreton 43g61kcal5.3g0.1g4.4g0g
Kananmuna, keitetty 85g122kcal10.7g0.3g8.8g0g
Maito, Kevyt78g36kcal2.5g3.7g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2711kcal104.8g442.2g46.2g29.8g
Valittu annoskoko1250g1355kcal52.4g221.1g23.1g14.9g
Annoskoko puolitettuna625g678kcal26.2g110.6g11.6g7.5g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196