Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g241g867kcal34.9g168.6g5.5g2.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g301g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Kurkku,tuore 100g361g35kcal2.2g5.1g0.4g0g
Persilja 72g20kcal1g0.8g0.1g5.8g
Rucola, lautaselinen n. 30g36g5.4kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g34g41kcal0.8g2g3g0.5g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g181g506kcal34.3g0g41.5g1.8g
Sitruunamehu, laimentamaton24g5.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3079kcal151g378g103g31.4g
Valittu annoskoko1250g1540kcal75.5g189g51.5g15.7g
Annoskoko puolitettuna625g770kcal37.8g94.5g25.8g7.9g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352