Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 555g391kcal1.7g1.1g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g444g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 40g16kcal0.2g0.9g0.4g1.1g
Appelsiini, kuorittu 211g99kcal1.2g18.8g0.6g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1014kcal6.2g41.6g2g11g
Valittu annoskoko1250g507kcal3.1g20.8g1g5.5g
Annoskoko puolitettuna625g254kcal1.6g10.4g0.5g2.8g
Arvot/100g100g41kcal0.2g1.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433076