TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)95g257kcal7.1g46.7g4.8g9.5g
Korppujauho 46g168kcal4.8g34.3g0.5g2.4g
Vesi275g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 101g144kcal12.6g0.3g10.3g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g733g953kcal154g0g51.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3044kcal357g162.6g133.8g23.8g
Valittu annoskoko1250g1522kcal178.5g81.3g66.9g11.9g
Annoskoko puolitettuna625g761kcal89.3g40.7g33.5g6g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808