Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g133kcal0g0g14.8g0g
Merilohifile, norja986g1636kcal164.6g0.1g108.4g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g247g370kcal7.4g11.1g34.5g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4278kcal344g22.4g315.4g0g
Valittu annoskoko1250g2139kcal172g11.2g157.7g0g
Annoskoko puolitettuna625g1070kcal86g5.6g78.9g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497