Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 370g121kcal2.3g20.6g0.7g9.4g
Kaali, valkokaali370g78kcal4.4g12.6g0.7g7.8g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g28g5.6kcal0g1.8g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl9g13kcal0.4g0.9g0.9g0g
Hunaja 13g43kcal0.1g10.5g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 176g98kcal1.5g21.8g0.1g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g185g219kcal5.6g7.4g18.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1203kcal31g160g42.2g37.6g
Valittu annoskoko1250g602kcal15.5g80g21.1g18.8g
Annoskoko puolitettuna625g301kcal7.8g40g10.6g9.4g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316