Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g152g151kcal13.4g10.7g5.5g1.2g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g427g726kcal85.4g0g42.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 671g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1753kcal197.6g21.4g96.4g2.4g
Valittu annoskoko1250g877kcal98.8g10.7g48.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna625g438kcal49.4g5.4g24.1g0.6g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505