Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 621g698kcal131.3g0g18.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli 71g22kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1478kcal267.2g12.6g37.6g3.2g
Valittu annoskoko1250g739kcal133.6g6.3g18.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna625g370kcal66.8g3.2g9.4g0.8g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564