Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 448g125kcal5.3g18.2g0.9g9.4g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g224g336kcal38.1g0.9g19.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl17g42kcal2g0.3g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 561g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1006kcal90.8g38.8g48.6g18.8g
Valittu annoskoko1250g503kcal45.4g19.4g24.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna625g251kcal22.7g9.7g12.2g4.7g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.6g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704