Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 166g501kcal29.7g80.4g1.7g17.7g
Porkkana 107g35kcal0.7g6g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)98g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 663g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 166g211kcal35.7g0g7.5g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g50g119kcal7.4g1.4g9.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1787kcal149.6g185g38g44.4g
Valittu annoskoko1250g893kcal74.8g92.5g19g22.2g
Annoskoko puolitettuna625g447kcal37.4g46.3g9.5g11.1g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346