Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g150g912kcal28.4g7.5g82.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale45g27kcal4.5g2.2g0.1g32.7g
Tattarijauho, Myllynparas105g356kcal13.6g70.6g1.8g5.5g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g75g269kcal12.7g35.1g5.8g12g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)30g3kcal0.4g0g0.2g25.4g
Vesi748g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g84g611kcal0.8g0.8g67g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4409kcal122.4g243.8g314.2g151.4g
Valittu annoskoko1250g2205kcal61.2g121.9g157.1g75.7g
Annoskoko puolitettuna625g1102kcal30.6g61g78.6g37.9g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365