Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g359g83kcal5g12.2g1.4g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g36g35kcal1.5g6.1g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Chili paprika punainen8.7g3.5kcal0.2g0.8g0g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g14g22kcal2.3g2.9g0.2g0.1g
Basilika, tuore4.5g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 718g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g386kcal22.2g63.2g3.8g7.2g
Valittu annoskoko1250g193kcal11.1g31.6g1.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna625g97kcal5.6g15.8g1g1.8g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465941