Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g108g30kcal0.7g6.4g0.2g2.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha667g1107kcal126.7g0g66.7g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow333g1167kcal26.7g260g2g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5557kcal310.6g541.6g238.2g20g
Valittu annoskoko1250g2778kcal155.3g270.8g119.1g10g
Annoskoko puolitettuna625g1389kcal77.7g135.4g59.6g5g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728