Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g84kcal0g0g9.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g468g117kcal6.1g19.7g0.9g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow398g338kcal18.3g59.7g2g19.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha375g622kcal71.2g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2322kcal191.2g158.8g99.6g39.8g
Valittu annoskoko1250g1161kcal95.6g79.4g49.8g19.9g
Annoskoko puolitettuna625g581kcal47.8g39.7g24.9g10g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.4g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465