Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g246g788kcal34g142.8g7.9g20.2g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g328g420kcal49.2g0g29.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu56g70kcal6.1g0.2g5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 144g61kcal14.1g0.6g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen410g135kcal13.5g20.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Oliiviöljy 21g182kcal0g0g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3337kcal235g331.8g126.2g42g
Valittu annoskoko1250g1668kcal117.5g165.9g63.1g21g
Annoskoko puolitettuna625g834kcal58.8g83g31.6g10.5g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754