Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.8g61kcal0g0g6.8g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 180g266kcal38.7g0g12.3g0g
Vesi496g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 180g53kcal1g9.5g0.4g3.4g
Kidneypapu keitetty 100g104g98kcal7.1g15.1g0.5g7.1g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g104g98kcal7.3g15.5g1g8.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 180g61kcal2g9.7g0.4g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1275kcal112.2g99.6g42.8g48g
Valittu annoskoko1250g638kcal56.1g49.8g21.4g24g
Annoskoko puolitettuna625g319kcal28.1g24.9g10.7g12g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179