Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Sokeri 111g452kcal0g111.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 113g389kcal11.6g79.4g1.4g4g
Vispikerma Flora 20%218g480kcal6.5g10.9g43.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki218g122kcal18.5g10.9g0.4g0g
Mansikka 175g81kcal0.9g14.7g0.3g3.3g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)218g131kcal1.1g28.4g1.1g4.6g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3873kcal125.6g515.2g133g23.8g
Valittu annoskoko1250g1937kcal62.8g257.6g66.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna625g968kcal31.4g128.8g33.3g6g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653