Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 532g1039kcal99.4g0g71.8g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g222g78kcal5.3g10.4g1.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)222g188kcal2.2g7.8g15.5g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%177g142kcal5.7g10.6g8.9g0g
Sipuli 98g30kcal1.2g4.7g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2952kcal227.6g67g195g3.4g
Valittu annoskoko1250g1476kcal113.8g33.5g97.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna625g738kcal56.9g16.8g48.8g0.9g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329