Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g584g286kcal8.2g45.6g8.2g5.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu23g24kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Jauheliha, sika-nauta 467g1035kcal81.8g0g79.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2722kcal185.2g104.4g175.6g13.6g
Valittu annoskoko1250g1361kcal92.6g52.2g87.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna625g681kcal46.3g26.1g43.9g3.4g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811